Știți cine are cheia problemelor DUMNEAVOASTRĂ?


Stela, Gina și…. Crina. Cum, nu știți cine sunt aceste stimate doamne? Era odată un răspuns intens vehiculat pentru cea mai banală întrebare: „Nu ai cultură generală!”, mai puțin relevant, însă, în cazul de față.

Am să vă lămuresc imediat, după studii intense și aprofundate, bineînțeles! Cele trei, și am impresia că mai sunt câteva, al căror nume, din păcate, nu l-am reținut, sunt niște celebre tarotiste cu care habar n-am cum m-am pricopsit.

Inițial, când am văzut că primesc tot felul de e-mailuri de la persoane necunoscute, am crezut că e un virus, ceva, dar din acea curiozitate, înnăscută aș putea spune, am purces la citit. Am o problemă, recunosc, citesc tot ce-mi iese în cale, până îmi dau seama dacă este interesant sau nu.

 Așa am realizat că alții știu mult mai multe despre mine, de fapt, ceea ce nici măcar eu nu știu. De exemplu: când intră și iese cineva din viața mea, când mi se umple punga sau când mi se golește, când stagnează lucrurile în plan profesional, când mi se îndeplinesc dorințele și când, nu.tarot-gratuit

Cele trei (patru, cinci, șase-câte or fi) ȘTIU deja că nu am găsit adevărata cauză a problemelor care îmi macină sufletul și se oferă, benevol, să mă ajute. Așa oameni mai rar, nu?

 Toate aceste situații, fără ieșire, se pot rezolva, imediat, cu un apel telefonic în urma căruia, teoretic, nu aș avea nimic de pierdut (cu excepția a 1,30 euro/minut+tva), ci doar de câștigat.

Tarotista știe deja că: „Drumul vieții este ambiguu, confuz, că traversăm o perioadă grea, în care nu înțelegem de ce lucrurile nu se îndreaptă spre direcția dorită” și vrea să ne ajute cu tot dinadinsul.

 Nu mai știu exact când sau cum m-am căpătuit cu aceste clarvăzătoare, probabil că am accesat vreun link, ceva, eu sau copiii, dar simt că nu mi-e bine la fiecare început de săptămână, dacă nu citesc textul lor, pentru a înțelege cum stau cu toate cele.

Abia aștept să-mi spună cu ce probleme o să mă mai confrunt! Nu de alta, dar eu déjà îmi construiesc apărarea și nu mai am nevoie de sfaturile lor.

Știți ce mă miră, însă, foarte tare?! Că doamnele acestea, cu globul de cristal, dau dovadă de o creativitate ieșită din comun. Spun asta pentru că mă duc cu mintea în cele mai îndepărtate locuri și nu se repetă niciodată. Compun atât de bine, de parcă și-ar fi angajat scriitori profesioniști! Așa să fie, oare?

 

2 Comments

 • Alexandra (#)
  decembrie 5th, 2017

  De ce nr cu suprataxă și nu un nr normal,din telefoanele noastre faceți bani.Nu toată lumea își permite să sune cu suprataxă,poate avem mari probleme ,nu să sunăm cu suprataxă,în loc să ne ajutăm unii pe alții dacă tot e de ajutor pt cei cu probleme ,vrem un nr normal.

  • administrare (#)
   decembrie 7th, 2017

   Alexandra, pentru genul asta de oameni nu contează decât banii, nicidecum ideea de a ajuta efectiv pe cineva. Nu știu în ce măsură te pot ajuta individele astea, textul era usor ironic, dar fiecare decide cum isi rezolva problemele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *