Indivizii cu mușchii „umflați” merită tipe cu buze țuguiate


Nu mă refer la cei care fac sport pentru a obține o constituție fizică rezonabilă, nici la actorii care trebuie să-și demonstreze forța în diverse scene sau la cei care vor să facă din asta performanță, ci exclusiv la cei care se îndoapă cu steroizi și trag de fiare pentru a impresiona prin cantitatea de mușchi alipiți.

Pe cine? Personal cred că ar avea succes doar la tipele siliconate și cu buzele țuguiate. Atât ei, cât și ele resimt acut nevoia de a exagera în ceea ce privește consistența unor anumite părți ale corpului.

Și dacă aloci atât de mult timp fizicului, făcând o adevărată obsesie pentru asta, e clar că nu mai e loc de altceva.muschi

Probabil că așa simt ei/ele că își pot accentua masculinitatea sau, după caz, feminitatea. Dar nu, bărbatul nu e mai bărbat dacă-și mai pune o pereche de mușchi drept accesoriu, cum nici femeia nu se transformă într-o divă în momentul în care intră în posesia unor silicoane sau a unor buze botoxate.

Nu ajungi la înfrumusețare prin astfel de metode, ci doar la mutilare și, în unele cazuri, la desfigurare. “Nemulțumitului i se ia darul”, spune o vorbă destul de veche, aplicabilă și în cazul celor care nu le ajunge ce le-a dat Dumnezeu, propria lor înfățișare. Din oameni normali, se transformă astfel în creaturi de-a dreptul hidoase în încercarea de a-și mări doza de sex-appeal.

Cine-i încurajează? Media, companiile farmaceutice și așa-zisele cabinete de înfrumusețare. Cine face delimitarea între decență și prost gust? Noi, cei care avem încă simțurile intacte și susținem ce e natural, firesc.

E adevărat că fiecare face ce vrea cu corpul lui, dar ar fi bine ca asta să se întâmple fără a-i oripila pe alții. Cam greu de realizat, atâta timp cât scopul lor pare să fie tocmai acela de a atrage atenția asupra însușirilor fizice dobândite cu mult sârg.

Cred cu tărie că genul acesta de bărbați caută același gen de femeie. Nu de alta, dar nu vor să aibă probleme la procreere: copilul trebuie să iasă gata tunat.

1 Comments

  • Copacescu Georgeta (#)
    octombrie 6th, 2016

    Un mare adevar. Pacat ca ei/ele isi iubesc doar infatisarea, trupul si uita sufletul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *